De 10 bedste apps til identifikation af planter og blomster

De 10 bedste apps til identifikation af planter og blomster

Disse apps gør det nemmere at identificere planter og blomster, som er nye for dig.

Uanset om du har set en iøjnefaldende blomst på din morgentur, eller du har en uigenkendelig ukrudtsplante i din have, er plantegenkendelsesapps en fantastisk måde at sætte navn på forskellige planter.

Ud over identifikation giver mange populære apps også plejeoplysninger og kan diagnosticere planter, der lider af sygdomme eller skadedyr.

Selvom disse apps er ekstremt nyttige, findes der så mange at vælge imellem, at det kan være svært at finde den, der passer til dig.
For at hjælpe deler vi her de bedste apps til identifikation af planter og blomster.

 


From Seed to Spoon:

From Seed to Spoon er en alt-i-én haveguide, der tilbyder personlige plantningsdatoer, guides til ledsageplantning, indsigtsgivende blogs, videoguides, opskrifter og mere.
Værktøjet hjælper dig med at holde dig opdateret om din haves fremgang med en kalender og notifikationer for forventede spirings- og høstdatoer. Du kan også bruge den til hurtigt at identificere eventuelle skadedyr eller sygdomme og finde økologiske behandlinger inde i appen.

 


Growbot

Den første kunstig intelligens-drevne haveassistent, Growbot, er en innovativ app, der kombinerer havearbejde og teknologi. Identificer planter ved at beskrive deres kendetegn til Growbot, og find alle de plejeoplysninger, du har brug for til din plante. Growbot kan også diagnosticere eventuelle skadedyr eller sygdomme og tilbyde løsninger til håndtering af dem.

 


Greg

Greg er en planteidentifikationsapp, der tilbyder "PlantVision", hvilket giver brugerne mulighed for at identificere planter ved hjælp af deres telefons kamera. Greg vil fortælle dig plantens navn, plejeinstruktioner og mere. Brugerne kan også tilføje planter til en plejeplan inde i appen for at indstille påmindelser om, hvornår planten skal vandes.

 


iNaturalist

Et elsket værktøj blandt gartnere og naturelskere, iNaturalist identificerer planter, dyr og svampe ved hjælp af billeder og anden information som placering og tidspunkt. Et fælles initiativ fra California Academy of Sciences og National Geographic Society er appen og websitet det mest robuste valg for folk, der ønsker at få en planteidentifikation, der er så nøjagtig som mulig.
Upload blot et billede, og værktøjet vil give app-genererede forslag til identifikation samt ekspertindsigt.

 


Pl@ntNet

Pl@ntNet er både en app til identifikation af planter og en måde at bidrage til et borgervidenskabsprojekt på. Værktøjet giver forslag til identifikation af planter baseret på billeder og din region og noterer også, om planten er invasiv eller ej. Derudover analyserer videnskabsfolk hvert foto, appen indsamler, og studerer planterne for at lære om udviklingen af plantebiodiversitet.

 


PictureThis

PictureThis, som er udviklet af botanikere og gartnere, har en nøjagtighed på 98 procent i at identificere planter. Den identificerer 17.000 lokale arter og 400.000 fra hele verden. Udover planteidentifikation kan PictureThis diagnosticere plantevanskeligheder, give detaljerede plantepasningsinstruktioner og oplyse om planters giftighed.

 


PlantSnap

PlantSnap er en nem-at-bruge identifikationsapp, der har over 650.000 planter i sin database, herunder blomster, kaktusser, sukkulenter og svampe. Upload blot et billede og få øjeblikkeligt detaljerede oplysninger om planten uden gætværk. iOS-versionen tilbyder også en ny teknologi kaldet auto-detekt, som fortæller dig, hvornår du skal tage billedet, så du får det perfekte billede hver gang. Du kan bruge den til at identificere op til fem planter om dagen gratis - ud over det er en betalt plan påkrævet.

 


Planta

Planta er designet til at identificere stueplanter og deres plejebehov. Den har "smarte plejepåmindelser", som fortæller dig, hvornår du skal gøde dine planter, hvor meget vand du skal give dem, hvilket lys du skal placere dem i, og hvornår du skal ompotte dem. Du programmerer din placering, vejrforhold, planten, lyset i rummet og andre informationer, og du reagerer hurtigt på instruktionerne. Appen har også en indbygget lysmåler, der fortæller dig, om en plante kan overleve i et bestemt rum.


Garden Answers
Garden Answers identificerer øjeblikkeligt over 20.000 planter og fortæller dig, om din plante har en sygdom eller et insektproblem. Den har eksperter til at hjælpe med rådgivning og opbevarer et arkiv over alle dine tidligere spørgsmål og svar, som du kan henvise til i fremtiden.LeafSnap
Eksperter fra Columbia University, University of Maryland og Smithsonian Institution har udviklet LeafSnap. Appen kan identificere mere end 32.000 planter fra hele verden og giver individuel plejeinformation for dine planter, herunder anbefalinger og trin-for-trin guides.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.