April nyhedsbrev: Forår i Fokus med Biblomst.dk

April nyhedsbrev: Forår i Fokus med Biblomst.dk

Kære Haveelskere,

April er ankommet, og det bringer løfte om fornyelse og vækst i vores haver. Hos Biblomst.dk har vi et håndplukket udvalg af frø, der er perfekte for denne forårssæson. Lad os tage et kig på nogle af de mest spændende muligheder for at bringe farve og liv til din have:

Globe Gilia - En Blå Drøm Vores Globe Gilia (Gilia capitata), ofte kendt som blåhoved, er en stjerne blandt forårsblomsterne. Med dens sky af lyseblå til violet blomster skaber Globe Gilia en drømmende atmosfære i enhver have. Denne plante er ideel for at tiltrække bestøvere som bier og sommerfugle, hvilket bidrager til din haves biodiversitet.

Plantingstips: Globe Gilia trives i fuld sol og veldrænet jord. Direkte såning i haven, når frostrisikoen er ovre, vil sikre en blomstring gennem sommeren. Husk at vande regelmæssigt for at opretholde jordens fugtighed, især i tørre perioder.

Vores Udvalg for Forspiring: Udover Globe Gilia har vi et udvalg af andre blomsterfrø, der er perfekte til forspiring denne måned. Besøg vores webshop for at udforske hele vores sortiment og finde inspiration til dit næste haveprojekt.

Forbered Din Have: April er også tiden til at forberede din have. Rens op i bedene, forbered jorden og planlæg dine plantninger. Husk, at en god start er nøglen til en smuk og blomstrende have.

Slut dig til Vores Havefællesskab: Vi elsker at se, hvordan dine planter vokser! Del dine billeder og historier med os på sociale medier eller via vores hjemmeside. Lad os inspirere hinanden og vokse sammen.

Tak for at du har valgt Biblomst.dk til dine havebehov. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe din drømmehave denne sæson.

Glædelig forårsplantning, 

Lone & Nikolaj
biblomst

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.