Hvorfor ser vores frøposer og kuverter så underlige ud?

Hvorfor ser vores frøposer og kuverter så underlige ud?

Måske har du lagt mærke til at vores frøposer har skiftet udseende og materiale?

Tidligere så de sådan her ud: 
zippose i genbrugsplast med frø

Selv om poserne i genbrugsplast er velegnet og nemme at pakke frø i, så er de stadig lavet af plastik. Det har vi gerne ville finde en anden løsning på.

Vi har fundet er godt alternativ.

De ligner små teposer, for det ér små teposer. 

Fordelen ved disse små teposer, er at de er fremstillet af fibre fra majs. Det synes vi ligger ret godt i tråd med vores produkter. Det passer også godt til vores filosofi om at vi gerne vil være bedre ved vores miljø.

Du kan godt opleve at nogle af de frø du bestiller, stadig kommer i de kendte plastik-zipposer, lavet af genbrugsplast. Det er fordi, vi alligevel har vurderet at det er for skørt at pakke alle vores frø på lager om. Nu er de i plastikposer og der bliver de. 
De skal bare sorteres som almindelig plast i din skraldespand.

For hver ordre vi sendte afsted tidligere, fulgte også en boblekuvert. Det har været vores, lidt bitre erfaring kan man godt sige, at frøene skal beskyttes godt under transporten. Vi oplevede tidligere at frø var mast til mel, når de nåede deres bestemmelsessted. En boblekuvert var løsningen. 

Desværre indeholder de traditionelle boblekuverter også en del plastik. Derfor har vi også fundet et godt alternativ til dem.

       

De nye kuverter koster lidt mere for os, men til gengæld indeholder de slet intet plastik, kun pap. Isoleringen er lavet af pap der er standset ud i bølger. Vores test viser at de beskytter frøposerne mindst lige så godt som de almindelige kuverter med plastik i.

Det er små skridt, men de går i den rigtige retning.

Jeg håber i tager godt imod vores nye emballager 

 

Tilbage til blog